Ексклюзиви
понеділок, 12 травня 2008 12:27

Канадка стала "Дівчиною 2008 року" журналу Playboy (ФОТО)

 
Канадка Джейд Ніколь була вибрана "Дівчиною 2008 року" журналу Playboy. На урочистій церемонії минулого тижня в маєтку засновника видання Х"ю Хеффнера 22-річній брюнетці з міста Порт Пері в Онтаріо було присвоєно почесне для журналу звання, повідомляє Canadian Press.

У червневому номері Playboy Ніколь присвячена окрема еротична фотосесія на десять сторінок. Як приз дівчина отримала 100 тис. доларів, а також новий автомобіль Cadillac. Джейд стала першою "дівчиною року" від Канади за 26 років. У 1982 році це звання отримала канадка Шенон Твід.

У своєму рідному місті, де вона в 2004 з відзнакою закінчила середню школу, Ніколь - знаменитість. У неї власне модельне агентство під назвою Jayde Nicole Incorporated, створене в 2005. Минулого року Playboy звернув на неї увагу і запропонував знятися в журналі. У результаті Ніколь стала "Міс січень 2007".

Зараз дівчина пише книгу про фітнес і красу, а також знімає реаліті-шоу, присвячене її власному життю, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Канадка стала "Дівчиною 2008 року" журналу Playboy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути