пʼятниця, 08 лютого 2008 13:21

Ізраїльських військових льотчиків годуватимуть віагрою

 Ізраїльським військовим льотчикам скоро даватимуть віагру, щоб вони краще почувалися на великій висоті

Ізраїльські військові фахівці вважають, що компоненти, які є  в препараті від імпотенції,  покращують кровотік,  і вони допоможуть льотчикам, що працюють на дуже великих висотах.

Як повідомляє офіційний ізраїльський військовий журнал Bamahaneh ("На військовій базі") дана пропозиція ґрунтується на дослідженні ізраїльських лікарів, проведеному серед гірських альпіністів, що підіймалися на гору Кіліманджаро в Танзанії. З"ясувалося, що тадалафіл, активний компонент ціаліса, віагри та інших подібних препаратів, допомагає альпіністам зменшувати втому і запаморочення на великих висотах.

Оскільки бойові пілоти працюють з високотехнологічною технікою в умовах низького тиску, лікарі вважають, що препарат збільшить їх боєздатність.

"Препарати сімейства віагри вважаються ефективними в цих умовах, тому що при тривалому браку кисню тиск крові в легенях підвищується, а препарат з цим бореться", - заявив журналу військовий медичний фахівець.

Ізраїльським військовим пілотам деколи доводиться виконувати завдання, що вимагають неймовірної льотної майстерності, Так  1981 року проходила операція по знищенню ядерного реактора, що будувався в Іраку. Вісім винищувачів-бомбардувальників F16 у супроводі шести тактичних винищувачів F15 пролетіли майже 1100 км. через Йорданію, Саудівську Аравію і Ірак. Літаки летіли так близько один до одного, що радари приймали їх за один великий пасажирський літак, пише Times.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльських військових льотчиків годуватимуть віагрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути