Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 09:32

Ізраїльських верблюдів одягнуть у світовідбивні жилети (ФОТО)

 

Усіх ізраїльських верблюдів одягнуть у світовідбивні жилети. "Обережно! Можлива несподівана поява верблюда на дорозі!", – такі попередження – не рідкість на близькосхідних автошляхах. Проблема більш ніж актуальна, бо аварії за участю кораблів пустелі – досить звичне явище для багатьох країн регіону.

Лише в Ізраїлі за десять років в подібних інцидентах загинуло десять людей, що вже казати про верблюдів, яким подібні ДТП коштують життя набагато частіше.

Семирічний учень однієї зі шкіл Тель-Авіва Уді Хохберг знайшов просте та ефективне рішення: начепити на кожну тварину спеціальний жилет, на зразок того, що його вдягають поліцейські та ті, хто проводить дорожні роботи. Таким чином водії зможуть навіть вночі побачити верблюда та заздалегідь врахувати непередбачуваність дій цього транспортного засобу.

Оскільки майже всі тварини мають власника то проект вважають цілком життєздатним, адже людей можна зобов"язати вдягнути на кожного верблюда цей пас. Перші випробування продемонстрували, що самі верблюди досить спокійно ставляться до нововведення, не протестують і не намагаються його з"їсти, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльських верблюдів одягнуть у світовідбивні жилети (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути