Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2007 12:53

Ізраїльська армія знищила п"ятеро бойовиків у секторі Газу

 Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) 11 грудня провела операцію у південній частині сектора Газу, у ході якої п"ятеро палестинців було убито і близько 60 осіб затримано для допиту, пише The Jerusalem Post.

За інформацією видання, у військовій операції брали участь танки, авіація і бронетехніка. Троє знищених бойовиків були членами угрупування "Ісламський джихад", вони загинули при попаданні танкового снаряда. Приналежність до якогось угрупування двох інших бойовиків,  що загинули при авіаударі, не встановлена.

Водночас Ha"aretz пише, що у ході авіаудару загинули не два, а три бойовики. Повідомляється також, що у ході військових дій незначні поранення отримали четверо військовослужбовців Цахала.

Одночасно з цією операцією, пише Ha"aretz, на півночі сектора Газу авіація Цахала завдала удару по групі палестинців, що наближалися до військових частин Армії оборони Ізраїлю. В ході авіаудару загинули двоє бойовиків. Як відзначає видання, один з них також був членом "Ісламського джихаду".

Як повідомили представники Хамаса, у вівторок вони завдали удару по двох групах солдатів у північній частині сектора Газу, проте в ході військових дій ніхто не загинув Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльська армія знищила п"ятеро бойовиків у секторі Газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути