Ексклюзиви
середа, 05 листопада 2008 09:20

Ізраїль завдав авіаудару по Сектору Газа

П"ятеро палестинців загинули в Секторі Газа в результаті двох авіаударів ВПС Ізраїлю, повідомляє Reuters 5 листопада з посиланням на палестинських лікарів. Представники ізраїльської армії підтвердили факт бомбардування, додавши, що удар був завданий по палестинських бойовиках, які брали участь в обстрілі ізраїльських військ з мінометів.

В той же час представники ЦАХАЛ підкреслили, що це була "точкова операція для запобігання безпосередній загрозі" і що Ізраїль не збирається припиняти перемир"я з палестинцями.

Раніше повідомлялося про перестрілку між військовослужбовцями ЦАХАЛ і палестинськими бойовиками, в результаті якої один палестинець загинув і троє дістали поранення. Коментуючи інцидент, представник ХАМАСу звинуватив Ізраїль в тому, що він не зацікавлений в збереженні миру і пообіцяв швидку ескалацію насильства у разі продовження подібних дій.

Перемир"я між Ізраїлем і керівництвом ХАМАСу набуло чинності 19 червня, проте із самого початку воно супроводжувалося численними дрібними порушеннями з обох боків.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль завдав авіаудару по Сектору Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути