Ексклюзиви
вівторок, 27 червня 2017 18:48

"Їжа, як удома": армії в АТО передають новенький сухпай
9

Незабаром в зону проведення АТО на Донбасі буде відправлена партія нового сухого добового раціону, зробленого за світовими стандартами.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ в соцмережі Facebook.

"Це зовсім новий раціон, який в себе включає перші та другі страви багатьох видів, які можна підігріти без використання вогню (не на відкритому вогні також можливо розігріти реторт-пакет. - Gazeta.ua) та з'їсти по-домашньому смачну їжу. Відтепер військовослужбовці не будуть обирати між консервою перловки та консервою гречки. Буде повноцінний денний раціон за всіма світовими стандартами", - зазначили представники Міноборони.

Армії почали відвантажувати нові сухі пайки
Фото: Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ
Армії почали відвантажувати нові сухі пайки
Армії почали відвантажувати нові сухі пайки
Армії почали відвантажувати нові сухі пайки
Армії почали відвантажувати нові сухі пайки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не отруїшся" - ветеринар про "зуби" у військовому сухпайку

"Сухпай взяли, вже завантажили в війська безпосередньо в машини з вч близько чотирьох тисяч, і ще частина вирушила в ОТУ. Ще протягом кількох днів все буде відвезено в АТО. На жаль - поки що тільки в АТО", - пише Мартин Брест, журналіст радіо АрміяФМ. Присутній при відвантаженні.

Добовий набір розділили на раціони сніданку, обіду й вечері. В нові сухпайки входять галети з пшеничного борошна першого сорту, сухарі з борошна пшеничного першого сорту або з борошна житнього оббивного, готова до вживання перша страва (борщ із м'ясом або супи з м'ясом в асортименті) в реторт-упаковці, готова до вживання друга страва (каші з м'ясом або овочі з м'ясом в асортименті) в реторт-упаковці, розчинна кава, чай, цукор, мед, джем фруктовий, перець чорний, сіль, а також ложка пластикова одноразова, серветки паперова і волога.

Зараз ви читаєте новину «"Їжа, як удома": армії в АТО передають новенький сухпай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути