Ексклюзиви
середа, 05 березня 2008 13:06

Із чоловіка Беназір Бхутто зняли звинувачення

Пакистанський антикорупційний суд у середу, 5 березня, офіційно закрив п"ять кримінальних справ, порушених відносно вдівця Беназір Бхутто Азіфа Алі Зардарі, повідомляє AFP.

Як повідомив журналістів адвокат Фарук Наїк, наразі на розгляді знаходяться ще дві кримінальні справи проти Зардарі, проте вони, швидше за все, будуть закриті на наступному засіданні суду. Він також повідомив, що суд ухвалив повернути вдівцеві гроші, які знаходяться на заморожених судом рахунках.

Лідер опозиції Беназір Бхутто та її чоловік Азіф Алі Зардарі були амністовані в жовтні 2007 року після того, як президент Пакистану Первез Мушарраф підписав Указ про національне примирення. Після цього Бхуттота її чоловік змогли безперешкодно повернутися в країну, не побоюючись судового переслідування з боку пакистанських властей.

Беназір Бхутто була вбита під час мітингу її прихильників наприкінці грудня 2007 року. Після її загибелі Пакистанську народну партію очолили її старший син Білавал і чоловік. 18 лютого пакистанська опозиція здобула нищівну перемогу на парламентських виборах, отримавши понад дві третини місць в парламенті, повідомляє  Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Із чоловіка Беназір Бхутто зняли звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути