неділя, 05 вересня 2010 11:35

Івано - франківськом прокотилося "цунамі"

Івано - франківськом прокотилося "цунамі"

В Івано-Франківську відкрили аквапарк "Цунамі" з розсувним дахом.

Розважально-відпочинковий комплекс має 5 поверхів і займає 6 тис. кв. м. Аквапарк - частина спортивно-розважального комплексу " Цунамі", до складу якого також входять льодова арена, готель і ресторан

Як сказав кореспонденту Gazeta.ua Остап Дармограй, генеральний директор фірми КГД, яка спорудила комплекс, за рівнем технічного оснащення аналогів прикарпатському аквапарку в Україні немає. Одночасно тут може розміститися півтисячі відвідувачів.

"В аквапарку будуть працювати басейни для занять серфінгом. Для любителів підводного плавання – басейн глибиною 12,5 м. Після занять з фахівцями відвідувачам видаватимуть сертифікат про навики дайвінгу. У басейні "Хвиля" - можна створити і шторм, і справжні хвилі." - каже Дармограй.

Аквапарк обладнаний новітніми системами очищення води, всі водні атракціони протестовані на надійність.

З центрального басейну в приміщенні можна виплисти назовні у 30-метровий басейн з чотирма доріжками та підігрівом води, який буде працювати цілорічно просто неба.

В аквапарку облаштували спеціальну дитячу зону з казковими персонажами і гірками. Усього в аквапарку шість басейнів і 12 гірок, а також джакузі, солярій, сауна, масажний кабінет, фітнес-центр.

У свою чергу, міський голова Віктор Анушкевичус заявив, що проект іміджевий для міста й привабливий для туристів. Окрім того дає 30 додаткових робочих місць.

У жовтні 2009 року на території ТРЦ Термінал у Броварах під Києвом відкрили приватний чотириповерховий водно-розважальний комплекс.

Зараз ви читаєте новину «Івано - франківськом прокотилося "цунамі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути