Ексклюзиви
четвер, 14 серпня 2008 18:56

Івана Кисельова шукали 250 осіб із вертольотом

6-річний киянин Іван Кисельов відпочивав із батьками в наметовому містечку на березі Десни. 8 серпня о 15.00 він був біля родини. А десь за годину батько помітив, що син зник. Спочатку шукав хлопчика разом із друзями. Тоді зателефонував до рятувальників у Міністерство надзвичайних ситуацій. Подейкують, мав там знайомих.

Із МНС одразу зателефонували в обласне управління. Згодом і з Міністерства внутрішніх справ. Попрохали пришвидшити справу.

— Одразу на пошуки вирушили близько 40 чоловік, — розповідає 30-річний Олександр Івченко із обласного управління МНС. — Задіяли працівників районного відділу міліції, чернігівської рятувальної станції, кінологів із собаками. З Ніжина вилетів вертоліт спецавіазагону. Пошуки не припинялися і вночі.

Наступного ранку мобілізували 250 чоловік. Приїхали міліціонери з Козелецького району та  Чернігова, єгері місцевого мисливського господарства, бійці внутрішніх військ.

— Люди прочісували місцевість у радіусі 10 кілометрів, ходили по сусідніх селах і розпитували про хлопчика, — веде далі Івченко. — На моїй пам"яті — це наймасштабніші пошуки. Зазвичай зниклого шукають не більше півсотні людей. Включно з місцевими жителями.

Через два дні тіло Вані Кисельова знайшли в одній із заток Десни. Рятувальники припускають, що дитина бавилася у воді й потрапила до ями. Коли Ваня тонув, нікого із дорослих поруч не було.

Зараз ви читаєте новину «Івана Кисельова шукали 250 осіб із вертольотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути