четвер, 09 жовтня 2008 08:37

Італієць замкнув дружину в будинку на 50 років

Італієць замкнув дружину в будинку на 50 років
Ревнивий житель Італії близько 50 років протримав під замком свою дружину.

Чоловік не дозволяв їй виходити з будинку, бачитися з дітьми і навіть дивитися телевізор. Ув"язнена могла спілкуватися тільки з собакою.

Вимушене ув"язнення було перерване після того, як у жінки виникли проблеми з серцем. Після спілкування з лікарями вона вирішила розповісти свою історію поліцейським. Колишня полонянка повідала, що в п"ять годин вечора чоловік закривав всі вікна і двері та перекривав доступ до телевізора, щоб не "допустити її контактів із зовнішнім світом", повідомляє РИА "Новости".

Особливі обмеження вводилися в так звану годину повітря. В цей час жінці дозволяли знаходитися тільки в саду, де вона могла поговорити з улюбленим собакою. Чоловік також не дозволяв дружині бачитися з дітьми, які давно залишили рідну домівку.

Після медичного обстеження колишня ув"язнена вирішила не повертатися до чоловіка, а поселитися у своєї дочки. А самим 72-річним ревнивцем з містечка Клес в області Трентіно-Альто-Адідже на півночі Італії зацікавилися правоохоронні органи.

Зараз ви читаєте новину «Італієць замкнув дружину в будинку на 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути