Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 16:56

Історію інтимних взаємин Бруні та Саркозі покажуть на великому екрані

Книга першої леді Франції Карли Бруні "Правдива історія Карли і Ніколя", яка вийшла минулого тижня, стала справжнім бестселером і викликала інтерес з боку місцевої телекомпанії, яка планує екранізувати історію найвідомішої пари країни, повідомляє видання "Взгляд".

Книга Карли Бруні-Саркозі, в якій перша леді Франції описує деталі подружнього життя з Ніколя, а також історію їх знайомства, за перші чотири дні продажів розійшлась тиражем в 48 тисяч екземплярів.

Історія романтичних стосунків відомої родини користується величезним успіхом, видавці повідомили, що книга перевидаватиметься і найближчим часом буде перекладена на 12 мов, включаючи японську. Більше того, бестселером зацікавилася телекомпанія, яка планує зняти міні-фільм, заснований на сюжеті цієї книги.

Карла Бруні-Саркозі розповідає про романтичні відносини з Ніколя Саркозі до шлюбу і після заміжжя. Італійська модель розкриває таємниці їх першої зустрічі і описує особисті якості Ніколя, які її підкорили. Так, серед інших достоїнств чоловіка Карла особливо відзначає його інтелект.

Бруні, дочка багатого італійського підприємця, в 1990-і була топ-моделлю, а потім розпочала успішну кар"єру співачки. 2 лютого 2008 року вона вийшла заміж за президента Франції Ніколя Саркозі, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Історію інтимних взаємин Бруні та Саркозі покажуть на великому екрані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути