Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 16:52

Ірландці братимуть $12 за переліт в США

Ірландська авіакомпанія Ryanair планує розпочати польоти між Європою і США через чотири роки. Найдешевший квиток на рейс коштуватиме близько 12 доларів, повідомив глава Ryanair Майкл О"лірі (Michael O"Leary) в інтерв"ю журналу Flight International.

За словами О"лірі, Ryanair може створити окрему компанію для далекомагістральних перевезень. Вона купить для польотів до Америки 50 літаків Airbus A350 або Boeing 787. Якщо задумане Ryanair здійсниться, то у компанії не буде конкурентів на даному сегменті ринку, відзначив О"лірі. Нині авіаперевізник шукає п"ять або шість аеропортів в США, зацікавлених в Ryanair.

Ірландська компанія є одним з найвідоміших авіаперевізників-дискаунтерів. Компанія використовує тільки електронні квитки, економить на обідах під час рейсу та інших додаткових можливостях для пасажирів. Це дозволяє їй разом з іншими дискаунтерами продавати квитки дешевше, ніж звичайні авіакомпанії.

За планами Майкла О"лірі, до 2009 року Ryanair перевозитиме близько 70 мільйонів пасажирів у 23 напрямах в Європі. Рейсів Ryanair у російські міста поки немає, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Ірландці братимуть $12 за переліт в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути