Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 17:19

Ірині Мірошник на імплантат блокування епілепсії треба 565 тис. грн

Ірині Мірошник на імплантат блокування епілепсії треба 565 тис. грн
Епілепсія почалась, коли Ірині було 10 років. Фото надане Іриною Мірошник

35-річна Ірина Мірошник із міста Первомайський на Харківщині страждає на епілепсію. Позбутися нападів допоможе операція зі встановлення імплантату, який блокуватиме напади. Його вартість становить майже 565 тис грн.

"Я є інвалідом дитинства. При народженні отримала родову травму плечового суглобу. В 8 місяців перехворіла менінгококовою інфекцією. В 10 років почалася епілепсія. Всі роки вдавалося з нею боротися. Я змогла вивчитися на швачку-закрійника, працювала, вийшла заміж. Народила Богданчика і стан мого здоров'я різко погіршився.

Один із нападів епілепсії стався, коли знімала з плити чайник. Я впала і всі три літри окропу опекли мене з голови до ніг. Впродовж двох місяців лікувалася, робили пересадку шкіри. Чоловік врешті не витримав, бо кому потрібна хвора дружина, покинув нас. Я з сином переїхала до батьків-пенсіонерів. Тато, мама і старша моя сестра витягували мене, допомагали з вихованням сина.

Хвороба почала все більше прогресувати. Я кожні півроку проходила лікування і обстеження. Була в інститутах Дніпра і Києва. В результаті поставили діагноз – епілепсія з поліморфними приступами судом та органічне враження головного мозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марійці Лихолай на пересадку кісткового мозку за місяць треба зібрати 110 тисяч доларів

Останні два роки хвороба не піддається лікуванню. 2016 року я пройшла обстеження в Харківській клінічній лікарні невідкладної медицини. Там мені запропонували операцію по встановленню імплантату, який блокуватиме епілепсію. Вартість системи становить майже 565 тисяч гривень. Для нашої родини це надто велика сума. Я зверталася за допомогою до різних фондів. Але мені відмовляють, бо допомагають дітям. Мені потрібно жити, щоб поставити на ноги свого сина. Я змушена звернутися до людей. Прошу всіх, хто може, допомогти мені зібрати потрібну суму, щоб придбати систему нейростимулятора. Буду вдячна кожному, хто відгукнеться. Для мене важлива кожна гривня", - розповіла Gazeta.ua Ірина Мірошник.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: 5168 7556 2140 7077 (гривні), 5168 7573 3449 9813 (долари) або 5168 7573 3450 1113 (євро). Всі три картки оформлені на - Мірошник Ірину Миколаївну. Її контакти – 0(95) 581 21 94 або матері Валентини Олександрівни - 0(95) 560 55 92.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Мірошник на імплантат блокування епілепсії треба 565 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути