Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 09:56

Іракські бойовики стратили 12 непальців

Іракське екстремістське угруповання "Армія захисників Сунни" (Army of Ansar al-Sunna) розповсюдила відеозапис страти 12 уродженців Непалу, які працювали в компанії, що має контракти з США.

Відеозапис з"явився на сайті угруповання в понеділок, 25 лютого. На ньому показано, як бойовики рубають голову одному з непальців, а інших вбивають пострілом у спину. У повідомленні на сайті бойовики пояснюють, що "встановили осіб і цілі" заручників, після чого "виконали волю бога". Жодної інформації про те, коли й де відбувалася страта, на відеозаписі не виявлено.

Відзначимо, що 2004 року угруповання "Армія захисників Сунни", якому приписується безліч терористичних актів і вбивств, вже публікувало відеозапис, на якому так само було страчено 12 непальців, що працювали в іракському відділенні йорданської компанії кухарями та прибиральниками. На загал 2005 року в Іраку працювали понад 200 тисяч непальців, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Іракські бойовики стратили 12 непальців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути