Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 20:05

Інкасатор і таксист украли 150 тисяч з банкомата

Вихідними в Чернігові затримали інкасатора "ПриватБанку" 23-річного Юрія Кузьменка й  таксиста Костянтина Бабичева, 27 років. 19 квітня в райцентрі Щорс із банкомата магазину "Будматеріали" вони вкрали 150 тис. грн.

Вирахував злодіїв начальник щорської міліції Сергій Зайченко спільно зі службою безпеки банку. А "брали" їх уже убозівці.

Чоловіки дізналися, що напередодні вихідних сейфовий відділ банкомата поповнили на 180 тис. грн. Новий банкомат не перекодували після випуску із заводу, тому його можна було відкрити ключем, який мав інкасатор.

По обіді чоловіки під"їхали до магазину на сріблястому "Део Ланосі". Інкасатор залишився в машині, а таксист пішов за грошима. Відкрив банкомат, дістав касету зі 150 тис. грн і $1200. Гроші чоловіки розділили порівну.

Кузьменко поклав свою частину в стару сумку, заховав у сараї, неподалік будинку. Міліціонери знайшли у нього 71,5 тис. грн і $600. А Бабичев відсвяткував день народження на 10 тис. грн. Частину грошей витратив на гральних автоматах.

Зараз ви читаєте новину «Інкасатор і таксист украли 150 тисяч з банкомата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути