середа, 27 серпня 2008 15:27

Індуси поливатимуть звалища дезодорантом

Міські власті Мумбаї (Бомбей) ухвалили рішення розбризкувати над найбільшим міським звалищем дезодорант, щоб приглушити нестерпний запах, що отруює життя жителям навколишніх районів, повідомляє британська TheTelegraph.

Грандіозне звалище "Деонар і Мулунд" (DeonarandMulund) було відкрите ще в 1927 році колоніальними британськими властями і займає 295 акрів. У його околицях проживає 400 тисяч чоловік.

Нещодавно вони подали петицію до Верховного суду, вимагаючи врятувати їх від нестерпного смороду. Міське управління Мумбаї по утилізації сміття закрило 65 акрів звалища, проте, як і слід було чекати, запах від тих, що залишилися 14 мільйонів кубометрів сміття нікуди не зник.

Звалище почали обкурювати хімічними речовинами, але і це не допомогло. Як остання, радикальна міра власті вирішили полити гори сміття дезодорантом SanilSupreme з приємним ароматом трав.

Купленого SanilSupreme вистачить на шість місяців. Якщо досвід виявиться вдалим, власті придбають додаткові об"єми дезодоранта. Планується також встановити на звалищі газову свердловину, щоб добувати метан, що виходить при гнитті сміття.

Зараз ви читаєте новину «Індуси поливатимуть звалища дезодорантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути