Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2007 14:43

Індієць проковтнув 117 монет, щоб вилікувати туберкульоз

30-річний Прадеп Ході з індійського міста Діва давно намагався вилікуватися від хронічного туберкульозу шлунку, через який відчував жорстокі болі. Слідуючи повір"ям і власній нез"ясовній логіці, він кілька місяців тому став ковтати монети в надії, що метал ослабить біль і нормалізує моторику шлунку.

За цей час він проковтнув в цілому 117 монет, а його стан, природно, з кожним днем тільки погіршувався.

Лікар Пармешва Гонд з госпіталю імені Короля Едварда в Бомбеї повідомив, що Ході поступив до них в минулу п"ятницю у важкому стані: "Його рвало, у нього були постійні болі в шлунку. Через блокування в нижній частині кишечника моторика у нього повністю припинилася".

Пацієнта терміново направили на рентген, щоб визначити точне місце знаходження монет, а потім - на операцію, яка продовжувалася дві години. Хірург Самер Реге розповів: "Нам довелося розрізати і видалити частину кишечника, де залишилося багато монет". На щастя, лікарі змогли врятувати частину видаленого кишечника, повідомляє Faktnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Індієць проковтнув 117 монет, щоб вилікувати туберкульоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути