Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 08:32

Індійський директор школи з вчителями зґвалтував та вбив семикласницю

У Індії поліція розслідує зґвалтування та вбивство семикласниці, труп якої був знайдений в чоловічому туалеті навчального закладу. У жорстокому злочині підозрюється шкільна адміністрація.

Страшний злочин стався в індійському місті Берхампур в штаті Орісса. Поліція вже допитує трьох підозрюваних у вбивстві та зґвалтуванні учениці школи, розташованої в районі Ганьяма. Під підозрою опинилися директор закладу Бісванат Года, а також двоє вчителів - Сантош Кумар та Дурга Саху.

У поліції поки не поспішають озвучувати перші результати розслідування, проте не приховують, що зачіпки вже є. "Ми з"ясували деякі важливі деталі, що істотно допоможуть слідству", - заявив керівник районного відділення поліції Кумар Самант.

Крім того, батько дівчинки Баранчі Нараян надав свідчення проти одного з вчителів. За його словами, затриманий Дурга Саху викладав його дочці природні науки і часто передражнював її на уроках. "Я також вважаю, що і решта затриманих причетна до вбивства", - додав він.

Тіло семикласниці було виявлене в чоловічому туалеті школи близько 11 години ранку минулого вівторка. Поліція знайшла на трупі сліди зґвалтування. Буквально за півгодини до цього дівчинка прийшла на заняття.

Вже встановлено, що ім"я загиблої не значиться в журналі відвідин школи. Проводиться розтин трупа, за наслідками якого буде написано медичний висновок, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Індійський директор школи з вчителями зґвалтував та вбив семикласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути