Ексклюзиви
середа, 30 травня 2007 12:01

Індійських водіїв тероризує слон-вимагач

Водії штату Орісса, розташованого на сході Індії, скаржаться на слона-вимагача, який блокує дорожній рух. Як повідомляє Reuters з посиланням на місцеву пресу, тварина вимагає у автомобілістів харчі в обмін на можливість проїхати.

За словами місцевого жителя Прабодха Моханті (Prabodh Mohanty), коли слон перекриває шосе, водії опускають стекла і виходять із своїх автомобілів. Скориставшись цим, тварина за допомогою хобота обшукує салон у пошуках їжі.

- Якщо він знаходить у вас овочі або банани, доведеться їх йому віддати, і лише тоді ви зможете поїхати далі, - скаржиться індійський автоаматор.

Представники місцевих властей пояснюють, що слон старий і тому намагається здобути собі їжу у такий легкий спосіб. Вони радять відноситься до тварині терпимо, оскільки вона нікому не заподіює шкоди. До того ж, якщо слона образити, він може помститися людям.

Слони в Індії є зникаючим видом, що охороняється. У цій країні живе майже половина світового поголів"я азіатських слонів, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Індійських водіїв тероризує слон-вимагач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути