Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 11:22

Індійські студенти побили скінхедів у Запоріжжі

Минулих вихідних у Запоріжжі сталася бійка між місцевими скінхедами та індійськими студентами, які вчаться в Запорізькому державному медичному університеті. Як повідомляє "Коммерсант Украина", в ній взяли участь приблизно по 150 людей з кожного боку. За словами представника індійського земляцтва, за день до цієї бійки, в суботу 3 листопада, бритоголові напали на його земляків біля студентського містечка, проте індійці виявилися сильнішими. Тоді скінхеди призначили на неділю нову "розборку", місцем був обраний пустир біля гіпермаркету "Амстор".

Як повідомляє видання, 4 листопада до місця бійки, в якій брали участь близько 300 осіб, з"їхались усі вільні патрульні автомобілі міської міліції. Крім того до пустиря був викликаний загін спецназу "Беркут". Після того, як спецназівці втрутились і почали вкладати суперників землю, більшість учасників колотнечі розбіглися.

Газета повідомляє тільки про двох постраждалих, які були доправлені в місцеву лікарню. Їх життя, за словами лікарів, поза небезпекою.

Ректор університету Юрій Колесников, коментуючи інцидент, повідомив, що останнім часом у місті почастішали напади на студентів-іноземців.

Тим часом начальник місцевої міліції Віктор Калашник спростував повідомлення про масову бійку, назвавши подію "дрібним хуліганством". У правоохоронних органах області, як повідомляє видання, заявили, що взагалі не планують порушувати за даним фактом кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Індійські студенти побили скінхедів у Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути