Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 12:42

Ілля Авербух потрапив в аварію: машина відновленню не підлягає (ФОТО)

 
Напередодні поїздки в Давос, де у нього був запланований виступ, знаменитий фігурист і продюсер шоу "Льодовий період" Ілля Авербух потрапив в аварію на своєму автомобілі SAAB 9-3 Aero.

"Я їхав з Льодового палацу в Новогорську, де ми тренувалися, разом з Маратом Башаровим і фігуристом Олександром Абтом, - розповів Ілля кореспондентові "Комсомольської правди". - Марат на своїй машині поїхав, а Сашу я додому відвозив. Висадив його біля будинку, переїхав місток на Новій Басманной і побачив перед собою зустрічний "Лексус". Його початок крутити, водій не справлявся. Я нічого не міг поробити. Єдине - пішов управо. Але не допомогло. Основний удар припав на мою сторону. Добре, спрацювали бічні подушки безпеки".

Хоч удар і виявився сильним, ні Ілля, ні водій і пасажир "Лексуса", на щастя, не постраждали, чого не скажеш про машини.

"У "Лексусі" двоє молодих людей їхали, - продовжує Авербух. - Вони не скандалили, водій свою провину визнав. Даїшники приїхали, огляд хлопця провели. Виявилось, він абсолютно тверезий. Моя машина навряд чи підлягає відновленню, але весь збиток компенсуватиме водій "Лексуса", тому що він винуватець ДТП, це зафіксовано в протоколі. Загалом, страхові компанії розберуться без мене".

Зараз ви читаєте новину «Ілля Авербух потрапив в аварію: машина відновленню не підлягає (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути