середа, 04 квітня 2007 10:57

ICQ почала давати збої через введення контекстної реклами

Компанія ICQ ввела рекламний сервіс, що пропонує рекламодавцям транслювати рекламні оголошення безпосередньо в "вікні" ICQ і в режимі реального часу. Рекламна платформа отримала назву Broadcast-to-User (B2U) і вже став причиною глобальних збоїв в роботі ICQ, повідомляє портал CyberSecurity.ru.

На думку представників ICQ, новий підхід до онлайн-реклами пропонує рекламодавцям високоефективний канал доставки інформації аудиторії. Рекламу формату В2U характеризує високий рівень уваги при перегляді. Це пояснюється тим, що реклама даного формату демонструється тільки у разі відправлення користувачем повідомлення певної тематики.

Протягом дня користувач отримує обмежене число рекламних повідомлень flash-формату, які показуються у верхньому правому кутку вікна повідомлення. Рекламні оголошення "стискаються" до розміру логотипу з гіперпосиланням.

B2U дозволяє проводити рекламні кампанії у форматі rich media, що дає можливість збільшити обхват аудиторії за рахунок молодих користувачів, які зазвичай залишаються незадіяними.

Експерти відзначають, що введення нового типу реклами в офіційному клієнтові ICQ лише підсилить відтік користувачів на альтернативні програми, такі як QIP, що не містять реклами і економлять трафік.

Нагадаємо, що з 30 березня, коли відбувся масштабний збій в роботі серверів ICQ, продовжуються неполадки в роботі сервісу. Деяким користувачам не вдається підключитися до ICQ, або сервіс періодично відключається.

Нагадаємо, що в січні кількість українських користувачів ICQ вперше перевалила за мільйон і за прогнозами  компанії до кінця 2007 року досягне двох мільйонів.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «ICQ почала давати збої через введення контекстної реклами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути