Ексклюзиви
неділя, 10 червня 2007 12:42

Хворий на ВІЛ британець заразив 130 дівчат (ФОТО)

 
У Швеції заарештували британця, у якого були сексуальні відносини з 130 неповнолітніми дівчатками, наймолодшій з них було всього 12 років. Вже доведено, що, принаймні, дві з жертв педофіла, яким зараз 17 років і 21 рік, заразилися від цих контактів ВІЛ.


Поки 32-річний Крістер Мерріл Еггетт зізнався в тому, що у нього був незахищений статевий контакт з однією дівчинкою - причому в той момент він знав про свою хворобу. Поліцейські в даний час шукають 118 дівчат, яких спокусив злочинець. Розшукано 12 жертв, два тести на ВІЛ виявилися позитивними, аналізи ще 10 будуть скоро готові.

Еггетта заарештували після того, як поліції стало відомо про його зв"язки з неповнолітніми. При обшуку будинку злочинця був виявлений щоденник, в якому педофіл писав про 130 жертв.

Як встановило розслідування, злочинець знайомився з дівчатками, з основному школярками, в чатах. Він подпісивалсмя нікому Hot Boy (гарячий хлопчик). Використовуючи всі прийоми зваблювання, "чорний ловелас" переконував дівчаток зустрітися з ним, і у тих не вистачало досвіду чинити опір його чарам, повідомляє The Sun.
Зараз ви читаєте новину «Хворий на ВІЛ британець заразив 130 дівчат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути