Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 13:15

Хуліганові видалили частину печінки через травми, нанесені міліціонерами

 У Севастополі порушено кримінальну справу за фактом нанесення працівниками міліції тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста.

Сергія побили 17 листопада минулого року у кімнаті для адміністративно-затриманих чергової частини Ленінського райвідділу УМВД України у місті Севастополі. Напередодні Сергія затримав наряд міліції і доставив у райвідділ за заявою його матері про хуліганські дії сина.

Працівники міліції, особи яких поки що не з"ясовані,  завдали хлопцю численних ударів ногами у область грудини і живота. Вже увечері того ж дня потерпілий звернувся зі скаргою на погіршення стану здоров"я. Бригада "швидкої допомоги" терміново госпіталізувала його у першу міську лікарню, де потерпілому невідкладно зробили травматичне видалення жовчного міхура і частини печінки.

У діях співробітників міліції вбачаються ознаки злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 і 121 ч.1 Кримінального кодексу України, передає UA-Клуб.

Зараз ви читаєте новину «Хуліганові видалили частину печінки через травми, нанесені міліціонерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути