Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2021 03:02

Хто святкує День Ангела 15 грудня - як сьогодні назвати дитину

Хто святкує День Ангела 15 грудня - як сьогодні назвати дитину
В Україні сьогодні також святкують День працівників суду. Фото: pixabay.com

Православна церква 15 грудня вшановує пам'ять святого Авакума. Він був одним із 12 малих пророків Старого Заповіту.

День Ангела сьогодні відзначають Андрій, Володимир, Іван, Кирило, Марія, Микола, Сергій.

Ім'я Андрій походить від давньогрецького слова "андрос" - "мужній", "хоробрий". Серед Андріїв часто зустрічаються режисери, актори, співаки, художники. Ці чоловіки мужні, хоробрі та людяні. Вони можуть бути наполегливі і категоричні та довго відстоювати власну позицію. Принциповість робить їх різкими у спілкуванні. Однак самокритичність та мудрість допомагають їм об'єднувати людей для загальної мети.

Ім'я Володимир слов'янського походження і означає "той, хто володіє світом". Він любить ризик та авантюри. У компанії прагне бути лідером. Володимири легко опановують технічні науки. Вони цінують комфорт та чистоту, люблять красиві меблі, якісний дорогий посуд, картини, килими. У людях Володимир цінує розум і силу. Може самостійно приймати рішення та брати на себе відповідальність.

Із давньоєврейської Іван - "Божа милість". У характері цих чоловіків поєднуються суперечливі риси. Вони можуть бути добрі та спокійні, але перетворюватись на завзятих воїнів у разі необхідності. Іван завжди виконує обіцянки та шанує батьків. Однак йому важко приймати рішення та прислухатися до власної інтуїції.

Кирило з давньогрецької означає "пан", "владика". Ці чоловіки дуже допитливі та ввічливі з дитинства. Надмірне позитивне мислення може стати причиною їхнього егоїзму, адже вони бажають у всьому бути кращими та не поступаються нікому. Кирило любить похвалу, у суперечках прагне відстоювати власну думку, а не знаходити істину. Його дружина має бути ефектною та вродливою, щоб стати гідною "партією".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шампанське майже за 3 тис. грн і 100 г стейку за 1690 - "слуги народу" готуються до новорічного корпоративу

Марія - жіноче ім'я біблійного походження. Утворилося від Міріам - "гірка", "бажана", "безтурботна". Марія важко переживає негативні слова на її адресу. Вона старанна у навчанні та наполеглива у роботі. Любить чистоту та порядок у всьому. Марії часто бувають самотніми, але все одно почуваються гармонійно. Вони щиросердні та співчутливі. Легко опановують творчі професії.

Ім'я Микола походить від давньогрецького імені Ніколаос - "переможець народів". Діти з цим ім'ям рідко хворіють та вирізняються витривалістю та силою. У дорослому віці вони працьовиті, старанні та врівноважені. Микола легко захоплюється жінками та за кілька тижнів уже може запропонувати одружитися.

Ім'я Сергій походить від римського родового імені "Сергіус" та означає "високий", "вельмишановний". Ці чоловіки мужні та сильні духом, однак здатні і до співчуття. У роботі вони сумлінні, старанно виконують свої обов'язки. Завжди дотримуються обіцянок. Сергій намагається у всьому допомагати батькам, піклується про них, однак свої проблеми любить вирішувати самотужки. У сімейних стосунках буде гарним господарем.

Привітання для іменинників:

Ти у нас - боєць,
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м'ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде усе!

***

Вітаю зі святом! У день твоїх іменин хочу побажати тобі бути мужнім і радісним, успішним і самодостатнім, а головне - щасливим! Нехай всі мрії здійснюються, а світ навколо буде тоді допомагати у реалізації всіх мрій та задумів.

***

Вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій ангел завжди тебе оберігає і захищає! Радій життю, твори, працюй і надихайся успіхом, люби та будь коханим. Зі святом!

***

Твоє ім'я – найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!

Людина отримує небесного Ангела-хранителя у день хрещення. Дитину називають в честь небесного покровителя. На іменини треба відвідати храм, а святкування проводити в затишній сімейній атмосфері.

Зараз ви читаєте новину «Хто святкує День Ангела 15 грудня - як сьогодні назвати дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути