пʼятниця, 24 жовтня 2008 16:31

Хорватські евакуатори забрали авто з двомісячною дитиною

Хорватські евакуатори забрали неправильно припаркований автомобіль, в якому знаходилася двомісячна дитина.

Батьки змогли забрати дитину тільки на штрафстоянці, передає агентство "Франс Прес", посилаючись на місцеві ЗМІ. Сім"я з трьома дітьми зупинила автомобіль біля магазина в місті Спліт. Залишивши молодшу дитину з матір"ю в машині, батько відправився з двома іншими за покупками. Проте незабаром до них приєдналася і мати, а дитина знаходилася в машині.

Тим часом евакуатори забрали автомобіль, який був припаркований на пішохідному переході. Коли через 10 хвилин з магазину сімейство повернулося не виявило ні автомобіля, ні дитини. Тільки на штрафстоянці знайшли вони свою дитину, яка продовжувала спати в машині.

Штрафу за неправильну парковку з батьків не зажадали, уточнює агентство.

Подібні випадки відбуваються в різних країнах досить часто. Зокрема, водій евакуатора в американському місті Даллас випадково викрав в квітні семирічного хлопчика у його батьків. Батьки дитини не виявивши на місці машини, звернулися в поліцію. Втім водій евакуатора самостійно повернув хлопчика батькам.

У лютому в Санкт-Петербурзі також евакуювали машину разом із закритим в ній восьмилітнім хлопчиком, коли його батько вибіг в магазин за пляшкою води для двигуна, що перегрівся. За версією постраждалої сторони, батько побіг за евакуатором, кричачи, що в машині дитина. Через деякий час батько знайшов свого сина в цій же машині, яку відвезли на стоянку. Пізніше батько подав заяву в районне відділення міліції, вимагаючи провести службову перевірку і порушити кримінальну справу проти інспектора, повідомляє РИА-Новости.

Зараз ви читаєте новину «Хорватські евакуатори забрали авто з двомісячною дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути