Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 18:03

Хмельницькі даїшники підміняли чернігівських

Із 10 січня впродовж місяця області обмінюються екіпажами дорожньо-патрульної служби. Нині сім чернігівських працюють на Івано-Франківщині. На Чернігівщину приїхали даїшники з Хмельницького. Відрізнити їх можна за цифрами "23" на номерних знаках службових машин (Чернігівщина — "25"). Їздять хмельницькі даїшники лише на іномарках, чернігівські — на "жигулях".

Вівторок, восьма вечора. На Красній площі скупчилося із півдесятка іномарок. Водії доводять інспекторам, що вони нічого не порушували. Ті не реагують, спокійно пишуть протоколи.

Заступник командира взводу супроводу управління ДАІ в Хмельницькій області Володимир Харов, 40 років, зупиняє чорну "мазду". Дівчина-водій не розуміє, чому її зупинили. Стоячи біля інспектора, хвилин десять намагається комусь додзвонитися. Не допомогло. Протокол склали.

— У Чернігові працювати легше, бо ніякі високі чини або "круті" нам не указ. Порушив — відповідай, — каже Володимир Харов. — А взагалі місцеві водії від хмельницьких відрізняються лише тим, що говорять переважно російською. Найбільші порушення: створення аварійних ситуацій, непропускання пішоходів, обгін. Склали сім протоколів на п"яних водіїв.

— А хабарі вам уже пропонували? — цікавлюся.

— Он той чоловік, що їхав через площу на машині з причепом, запропонував мені п"ять гривень. Я на нього протокол склав. Він образився.

Спочатку даїшники з Хмельницького поселилися в готелі "Градецький". Але там в номерах температура +5°С. Довелося переселитися до теплішого готелю профспілок.

Зараз ви читаєте новину «Хмельницькі даїшники підміняли чернігівських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути