Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 14:12

Хлопець, який нападав на таксиста, повернувшись з міліції повісився у сараї

25-річний житель Гощанського району Юрій, який 11 червня в Рівному напав на таксиста автомобіля "Ауді" і намагався його убити, покінчив життя самогубством.

Минулого тижня мешканець Гощанщини Юрій на автовокзалі підійшов до таксиста і попросив, щоб той завіз його у Синів. Зійшлися на ціні і вирушили в дорогу. Коли водій зупинився на червоне світло на перехресті Київ - Чоп і Рівно - Городище, яке ще називають "чорним", пасажир накинув йому на шию свій ремінь і став душити водія.

Тоді таксист не дав нападаючому затягнути петлю навколо шиї. Він залишився живим. А 25-річного Юрія забрали співробітники міліції.
Затриманого відпустили з Рівненського райвідділу міліції того ж дня. Міліціонери не визначилися, яке саме інкримінувати йому злочин: таксист залишився живим, його автомобіль нападаючий також не забрав і навіть не пошкодив.

Юрій же, повернувшись додому з міліції, не зізнався рідним, що напав на таксиста. А через кілька діб ті знайшли його мертвим. Хлопець покінчив життя самогубством, повісившись у сараї, передає Украина криминальная.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець, який нападав на таксиста, повернувшись з міліції повісився у сараї ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути