Ексклюзиви
неділя, 23 березня 2008 13:46

ХАМАС заперечує таємні переговори з Ізраїлем

Палестинський рух ісламського опору ХАМАС спростував інформацію, поширену головою Палестинської адміністрації Махмудом Аббасом, про те, що воно веде таємні переговори з Ізраїлем для порятунку керівництва руху від розправи з боку ізраїльської армії, йдеться в прес-релізі ХАМАС.

У ряді арабських ЗМІ раніше з"явилися повідомлення про те, що Ізраїль готується знищити всіх керівників ХАМАС в секторі Газа.

"Інформація про проведення переговорів з Ізраїлем, щоб уберегти керівництво руху, не має під собою підстав, і розповсюджується палестинською владою на Західному березі для того, що обчорнило іншу сторону", - мовиться в заяві пресс-офіса руху.

"Аббас чудово знає, скільки керівників руху пожертвували своїми життями за справу звільнення Палестини. Це і шейх Ахмед Ясин, і Абдель Азіз ар-Рантіси, і інші, тому обговорювати умови для збереження життів керівництва неприйнятно для руху, він може вести переговори тільки про гарантії порятунку палестинського народу і звільнення земель", - наголошується в заяві.

Керівництво ХАМАС як і раніше залишається на чолі визвольного руху за права палестинського народу і продовжить жертвувати собою ради "священного обов"язку", йдеться в ньому.

На підтвердження своїх слів рух розповсюдив список його керівників на палестинських територіях, які або самі були убиті ізраїльтянами, або втратили своїх рідних під час ізраїльських авіанальотів або рейдів. У ньому міститься 24 імені, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «ХАМАС заперечує таємні переговори з Ізраїлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути