Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 12:15

Гуччі пропонує ходити взимку в літньому одязі (ФОТО)
9

У зв"язку зі святкуванням 70-річного ювілею виникнення італійського бренду Гуччі відбулася єдина у своєму роді подія. 8 липня дім моделей представив колекцію "Гуччі Круїз". Після чого відбулася звана вечеря із запрошеною кількістю знаменитостей на віллі в Янікулі (італ. MonsJaniculus), на пагорбі в Римі на західному березі Тібру.


Особливо ця подія радує креативного директора Гуччі Фріду Джаніні, яка не тільки приймала безпосередню участь в створенні колекції, але і сама родом з цієї місцевості. "Я просто в захваті від того, що колекція "Гуччі Круїз" демонструється в моєму рідному місті", говорить Фріда Джаніні. "Я планувала створити щось особливе, щоб належним чином відсвяткувати таку знаменну подію, як 70-річний ювілей. На мій погляд, Рим в літній сезон як найкраще підходить для того, щоб представити цю свіжу колекцію".

Під колекцією "Гуччі Круїз" мають на увазі літню моду на зимовий період часу. Вона розрахована на тих людей, які зимову відпустку переважно проводять в теплих краях і потребують відповідного одягу. Гуччі був першим модельним домом, що представив колекцію "Гуччі Круїз" у фешн-шоу. Воно проводиться в Нью-Йорку з 2005 року і вперше проводиться в Римі.


Особливої уваги заслуговують сумочки колекції. Так, одні з них присвячені вулиці, на якій знаходиться бутік Гуччі в Римі. На сумочках зображена вулиця Віа Кондотті. Аксесуари оформлені в стилі "Листівка 50-х".

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Гуччі пропонує ходити взимку в літньому одязі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути