Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2007 18:52

Грузія оприлюднила новий компромат на Патаркацишвілі

Грузія оприлюднила новий компромат на Патаркацишвілі
Генеральна прокуратура Грузії у вівторок увечері оприлюднила аудіозапис, де кандидат в президенти Аркадій (Бадрі) Патаркацишвілі обговорює план підкупу директора Оперативного департаменту МВС Ерекле Кодуа, заявив у вівторок заступник генерального прокурора Грузії Николоз Гварамія на прес-конференції в Тбілісі.

"Патаркацишвілі ще раз підтвердив свій план. Кодуа повинен був показати два мішки з фальшивими бюлетенями і сказати, що він проти фальсифікації виборів і за демократичний розвиток країни. Потім Кодуа повинен був заарештувати главу МВС Вано Мерабішвілі або організувати його фізичну ліквідацію. Натомість Кодуа отримував $100 млн і політичну гарантію", - сказав він.

За словами заступника генпрокурора, розмова Патаркацишвілі і Кодуа в Лондоні була записана з дозволу спецслужб Великобританії.

Раніше генпрокуратура Грузії повідомила про те, що Патаркацишвілі готовий був підкуповувати Кодуа, щоб той не заважав масовим безладам на 6 січня - наступного дня після виборів президента. Гварамія звинуватив виборчий штаб Патаркацишвілі в намірі організувати цього дня масові безлади з метою скидання конституційного ладу Грузії.

Дострокові президентські вибори в Грузії пройдуть 5 січня, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Грузія оприлюднила новий компромат на Патаркацишвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути