Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2008 20:46

Групу сицилійських мафіозі засудили до 400 років в"язниці

В понеділок 21 січня суд міста Палермо виніс вирок 38 членам сицилійської мафії, повідомляє AFP. Звинувачення просило максимальні терміни ув"язнення для підсудних. В результаті співпраці зі слідством і визнання провини обвинуваченими покарання було зменшене. В цілому злочинці отримали 400 років в"язниці.

Всі засуджені були близькі до відомого боса корлеонського угрупування Бернардо Провендзано. Більшість злочинців були затримані на зібранні в гаражі в червні 2006 року через два місяці після арешту самого Провендзано. Серед засуджених є лідери злочинності, такі як Антоніно Ротоло і Франко Бонура, які очолювали клани Пальяреллі та Удіторе. Вони отримали по 20 років в"язниці кожен.

Поліція змогла виявити мафіозі завдяки записам Провендзано і прослуховуванню телефонних переговорів підозрюваних. За заявою головного обвинувача у справах про мафію П"єро Грассо, на даний момент на лаві підсудних знаходяться керівники 13 сицилійських кримінальних сімейств.

Вирок, винесений в понеділок, є не найгучнішим за останні роки. У січні 2006 року група злочинців була засуджена судом міста Трані на півдні Італії до 1750 років ув"язнення. А 16 січня 2008 року поліція Палермо затримала ще 36 громадян, підозрюваних в приналежності до мафії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Групу сицилійських мафіозі засудили до 400 років в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути