четвер, 03 липня 2008 16:30

Група крові визначає жіночий темперамент

Група крові визначає жіночий темперамент

Якщо у жінки перша група крові, то це одночасно дуже пристрасна але і вольова пані. У ліжку вона буде невтомною "тигрицею", що не дає чоловікові навіть дня відпочинку. Вона уміє і знає таке, що примушує соромливих чоловіків червоніти, з нею неможливо буде пересититися інтимними радощами.

З іншого боку - у неї стриманий характер і сильна воля, навіть відчуваючи пристрасть, вона не дасть кому завгодно спокусити себе. Весь запал і чуттєвість цієї жінки дістається її постійному партнерові, для якого вона залишиться загадковою і бажаною навіть після двадцяти років сумісного життя.

Протилежність її - це жінка з другою групою крові, або групою "А". Така пані зайнята найчастіше своїми справами, кар"єрою. Її мало хвилює секс, але вона нерідко поступається проханням і ласкам свого чоловіка - частково і тому, що не хоче його втратити. Ця жінка розумна і обачлива, вона часто досягає успіху в бізнесі, і не любить експериментів в ліжку.

Рідко жінка з другою групою крові "від живого чоловіка" шукає зв"язків на стороні. При цьому, для люблячого чоловіка досить складно дійсно принести їй задоволення, не через "ненаситність", а саме внаслідок її спокійного відношення до сексу.

Якщо у жінки третя група крові, тобто "В", то нічого дивуватися, що секс вона в принципі любить, але особливого значення йому не надає. При цьому, вона відмінно уміє імітувати оргазми, знає як і коли в ліжку похвалити чоловіка, і як задовольнити його. Така жінка часто порівнює ліжко з театром, граючи ролі то сексуальної левиці, то переляканої наївності. І ролі їй з легкістю вдаються, будь-які.

Ця жінка і по життю йде "граючись" й відноситься до всього легко, вона вільна від яких-небудь комплексів. Не варто чекати, що вона буде однолюбкою. Навпаки, вона часто міняє партнерів "як рукавички", просто з цікавості.

Ну а якщо у представниці прекрасної статі четверта група крові, тобто "АВ", то така здатна "вилікувати" від сексуальних комплексів будь-якого чоловіка. Ця жінка чуттєва, оргазму досягає легко і секс любить. Вона може пристосуватися практично до будь-яких бажань чоловіка, сама вельми не проти дослідів в інтимному житті, пише neboley .com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Група крові визначає жіночий темперамент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути