Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 08:14

Група "Блєстящіє" остаточно розпалася

Група "Блєстящіє" остаточно розпалася
Продюсери квартету, що підкорив серця мільйонів чоловіків, ухвалили рішення повністю розпустити колектив і набрати в групу нових дівчат.

Тепер в "Блєстящіх" будуть нові особи, а колишні учасниці, швидше за все, займуться сольними проектами. Поки в сольне плавання випускають Надю Ручку, Наталію Фріске і Настю Осипову.

Ймовірно, від безвихідності і для того, щоб відновити минулу популярність "Блєстящіх", продюсер сліпучих красунь Андрій Шликов ухвалив рішення про повну заміну учасниць популярного колективу.

- Це дуже дивно, але Андрій вирішив зайнятися сольною кар"єрою солісток групи, а в колектив набрати абсолютно нових, - признався "Z" людина з близького оточення продюсера групи. - Адже групі 14 років, тепер він хоче зробити щось особливе.

Як з"ясував "Z", Шликов пообіцяв влаштувати сольну кар"єру кожній з "блєстящіх", у тому числі і сестрі Жанни Фріске Наташі, з якою він до цих пір не підписав контракт. Вже до кінця лютого, за нашими даними, Андрій збирається набрати в групу більш юних і сексапільних дівчаток.

Самі співачки поки з обережністю розповідають про своє майбутнє. Так, Наташа Фріске з тремтінням в голосі хвалиться перед друзями, що її вже навесні чекає робота над сольним проектом, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Група "Блєстящіє" остаточно розпалася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути