четвер, 05 липня 2007 10:13

Гриценко сподівається, що люди Цушка забезпечать проведення військових навчань "Сі Бріз -2007"

Міністр оборони України Анатолій Гриценко відзначає, що будь-які спроби протидіяти проведенню навчань "Сі Бріз -2007" присікатимуться правоохоронними органами.

"Будь-які спроби щось блокувати будуть локалізовані правоохоронними органами, це абсолютно правильно", - сказав він у четвер у Одесі.

Гриценко наголосив, що навчання "Сі Бриз 2007" будуть проведені, і звернув увагу на те, що у 2007 році існує законодавча база для проведення навчань, оскільки Верховна Рада прийняла відповідний закон.

Він відзначив, що в Україні, яка є демократичною державою, громадяни і політичні сили мають права на акції протесту, але лише в рамках закону.

Міністр не вважає за правильне акції протесту деяких політичних сил проти навчань "Сі Бріз". "Ці навчання дуже необхідні, а деякі політичні сили, а точніше кажучи - політикани, фактично виступають проти своєї армії, проти того, щоб солдати були підготовлені належним чином", - сказав він.

Вчора більше 1 тис. осіб  узяли участь в хресному ході в Одесі, направленому проти навчань "Сі Бріз, - 2007".

Крім того, 5 липня планується розбити наметове містечко на Морському вокзалі, а 9 липня, у день офіційного початку навчань  "Сі Бріз - 2007", тут відбудеться перший антинатовський мітинг, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко сподівається, що люди Цушка забезпечать проведення військових навчань "Сі Бріз -2007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути