Ексклюзиви
понеділок, 24 листопада 2008 16:09

Грабіжники убили служительку храму в Москві

Під час пограбування московського храму Покрова пресвятої Богородиці була убита служителька. Про це повідомляється на сайті Слідчого комітету при прокуратурі РФ.

Слідством встановлено, що в храмі-каплиці "Утамуй мої печалі" при храмі Покрова пресвятої Богородиці виявлено тіло служительки Баранникової з ознаками насильницької смерті. Наголошується, що з приміщення викрадені вироби зі срібла, такі як натільні хрести, ланцюжки, каблучки на загальну суму більше 16 тисяч рублів. Вкрадені також грошові кошти з ящиків для пожертвувань.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу.

Агентство "Інтерфакс" з посиланням на неофіційні джерела уточнює, що повідомлення про злочин надійшло в чергову частину близько 8 годин ранку 24 листопада. Прибулі оперативники виявили труп 44-річної служительки, яка була зареєстрована в Краснодарському краю, з проникаючим колото-різаним пораненням шиї. Експерти встановили, що смерть наступила приблизно за годину до прибуття співробітників міліції, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники убили служительку храму в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути