Ексклюзиви
вівторок, 05 липня 2022 06:00

Гороскоп на 5 липня: для яких справ цей день буде найбільш вдалий

Гороскоп на 5 липня: для яких справ цей день буде найбільш вдалий
Не втручайтеся в родинні конфлікти друзів. Це лише ускладнить ситуацію. Фото: pixabay.com

5 липня розраховувати на удачу не слід. Результати дасть наполеглива праця. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день примусить переглянути переконання, – говорить астрологиня. – Впертістю можна зашкодити собі. Вдалий час для переїзду на нове місце проживання та переходу на нову роботу. Загострюватимуться конфлікти між батьками й дітьми. Ставтеся з повагою до особистого вибору близьких людей. Не втручайтеся в родинні конфлікти друзів. Це лише ускладнить ситуацію".

Овен

Цього дня все складатиметься проти вашої волі. Робота не дасть очікуваних результатів. Швидко наставатиме втома. Більше відпочивайте.

Телець

Не варто брати кредити. Їх важко буде виплачувати. Нагадають про себе старі борги. Бажано не зволікати з погашенням. Не час думати про кар'єрне зростання.

Близнюки

Організм реагуватиме на зміну погодних умов. Погіршується самопочуття. Не беріть на себе багато роботи. Додатковий відпочинок не завадить.

Рак

Будьте наполегливі – й матимете результат. Вірте в свої сили. Коштів не бракуватиме. Подбайте про розширення бізнесу. Бережіть очі від надмірного навантаження.

Лев

Бракуватиме бойового настрою. Не встрявайте в суперечки. Вам не вийти переможцем з них. Більше часу приділіть домашнім справам. Допоможіть друзям у скруті.

Діва

Перевіряйте техніку перед початком роботи. Затримки пов'язані з технічними негараздами. Будьте уважні під час оформлення документації. Помилки дорого коштуватимуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не менше +28°С і подекуди дощі: синоптики оновили прогноз на вівторок

Терези

Не розповсюджуйте плітки. Це нашкодить репутації. Будьте дипломатичні під час переговорів. Оберігайте особистий простір від стороннього втручання.

Скорпіон

Стримуйте ревнощі. Довіряйте коханим. Бережіть здоров'я. Уникайте протягів.

Стрілець

Щедрість не повинна перетворюватися на марнотратство. Контролюйте витрати. Не затримуйтеся на роботі. Вашої уваги потребуватимуть батьки та діти.

Козеріг

Уранці доведеться розв'язувати несподівані проблеми. Зумійте поєднати роботу й домашні обов'язки. Майте терпіння, спілкуючися з малечею.

Водолій

Щасливим цей день не назвеш. Поставтеся до невдач по-філософськи. Не дозволяйте емоціям взяти гору над розумом.

Риби

Будьте уважні. Не пропустіть шансу навчитися чогось нового. Розвивайте здібності. Попереду складний фінансовий період. Можуть знадобитися додаткові знання.

Новий тиждень розпочнеться в Україні спекотною погодою.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 липня: для яких справ цей день буде найбільш вдалий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути