Ексклюзиви
середа, 23 червня 2021 14:48

Гороскоп: чого не можна робити в цей день

Гороскоп: чого не можна робити в цей день
Цього дня не можна їсти надто солоні страви. Швидко відкладатимуться солі. Фото: pixabay.com

23 червня триває період підвищеного травматизму. Переходьте обережно проїжджу частину. Не піднімайтеся високо без страхування. Побалуйте себе смачненьким. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Аналізи сечі можуть бути невтішними, - говорить астрологиня. – Не втрачайте оптимізму. Спробуйте звернутися до представників нетрадиційної медицини. Будь-які хірургічні втручання супроводжуватимуться сильною кровотечею. Важко проходитимуть критичні дні у жінок. Не можна здавати донорську кров. Не допускайте знежирення шкіри рук. Виконуйте домашню роботу в гумових рукавичках. Користуйтеся зволожувальними кремами. Цього дня не можна їсти надто солоні страви. Швидко відкладатимуться солі".

Овен

Починайте день з дихальної гімнастики. Знаходьте час для прогулянок свіжим повітрям. Добрий день для проведення профілактики бронхолегеневих захворювань.

Тілець

Запобігайте появі кишкових інфекцій. Перевіряйте строк придатності консервів до споживання. Не пийте сирої води навіть із джерела.

Близнюки

Мобілізуйте захисні сили організму. Замість кави пийте чаї з цілющих трав. Додавайте у їжу більше зелені.

Рак

Прогнозується погіршення стану хворих на панкреатит. Шлунок гірше справлятиметься з перетравлюванням їжі. Їжте малими порціями.

Лев

Знижується гострота слуху. Бережіть вуха від протягів. Застуда може дати ускладнення на нервову систему. Прогресуватимуть неврози.

Діва

Неспокійний день. Відчуватиметься загальна пригніченість. Підтримуйте бадьорість тіла. Це допоможе відновити добрий настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21-27 червня: найскладніша частина року позаду

Терези

Хвороби статевих органів провокуватимуть зниження потенції. Не допускайте переходу захворювання у хронічну стадію. Вчасно звертайтеся до лікаря.

Скорпіон

Турбуватиме зубний біль. До стоматолога у разі потреби краще зайти ввечері. Протезування проводити не слід. Лікування пройде добре.

Стрілець

Нові косметичні препарати можуть дати алергійну реакцію. Не випробовуйте їх на собі перед виходом на роботу. Зробіть це ввечері.

Козеріг

Швидко наставатиме втома. Частіше робіть перерви під час роботи. Особливо якщо йдеться про інтелектуальну працю. Ввечері зайдіть до тренажерної зали.

Водолій

Схильним до нападів мігрені бажано мати при собі ліки. Головний біль заважатиме зосередитися на роботі навіть здоровим людям.

Риби

Ввечері набрякатимуть ноги. Особливо це стосуватиметься людей із захворюваннями судин та вагітних. Подбайте про себе.

Астрологиня пояснила, як пережити найскладніший день тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп: чого не можна робити в цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути