Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 16:56

Гордон Браун перестав бути найвпливовішим британцем

Девід Кемерон став найбільш впливовою людиною в Сполученому Королівстві за версією чоловічого журналу GQ. У рейтингу ста найвпливовіших чоловіків країни лідер консерваторів обійшов прем"єр-міністра Гордона Брауна, який очолював список минулого року.

Третє місце в рейтингу зайняв Джеймс Мердок, четвертий син медіамагната Руперта Мердока. Джеймс очолює діяльність News Corporation в Європі і Азії, направляючи роботу таких видань як The Times і The Sun.

Городон Браун, який очолив уряд в червні 2007 року після відставки Тоні Блера, з 1997 по 2007 роки займав пост міністра фінансів. Його політичний супротивник Девід Кемерон, який стрімко набирає політичної ваги в країні, всього за рік піднявся з сімнадцятого на перше місце в рейтингу найвпливовіших чоловіків країни. Саме з його кандидатурою консерватори пов"язують перемогу на майбутніх парламентських виборах і своє повернення в уряд після більш ніж десятирічного перебування в опозиції, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Гордон Браун перестав бути найвпливовішим британцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути