четвер, 17 травня 2007 19:33

Голову Рівненської облради побили в нічному клубі

Голову Рівненської обласної ради Олександра Данильчука під час інциденту в нічному клубі "Лагуна" побили четверо невідомих. Данильчуку було надано медичну допомогу, а наступного дня він написав заяву у міліцію з проханням знайти і покарати нападників.

Як повідомили у прес-центрі УМВС України в Рівненській області, за фактом побиття порушено кримінальну справу за статтею 296 ч.2 Кримінального кодексу України (хуліганство та грубе порушення громадського порядку). Однак підозрюваних у скоєнні цього злочину ще не знайшли, хоча їх особи встановлено. Зокрема, виявлено, що один з молодиків уже відбував покарання у виправно-трудовій колонії на території області.

З неофіційних джерел стало відомо про те, що у той вечір, 9 травня (після відвідання Рівного головою Верховної Ради Олександром Морозом та головою сенату Чеської Республіки Пршемислом Соботкою) Данильчук був у "Лагуні" разом з виконувачем обов"язки міського голови Рівного Юрієм Торгуном. Конфлікт з групою молодиків виник через те, що голова облради заступився за хлопця, якого образили, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Голову Рівненської облради побили в нічному клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути