вівторок, 18 березня 2008 07:45

Головні потвори автосалону у Женеві (ФОТО)

На третьому місці в списку дизайнерських невдач йде новий InfinitiFX50. До технічної частини цієї моделі претензій ніяких не немає - FX50 буде одним з найшвидших, наймогутніших і найкомфортабельніших кросоверів на ринку, який стане дуже сильним суперником BMWX5 і PorscheCayenne. Варто хоч би сказати, що InfinitiFX50 матиме повнокероване шасі - задні колеса теж повертатимуть убік. Правда, лише на дуже маленькі кути. Плюс до цього треба додати систему повного приводу останнього покоління Двигун у нового Infiniti також чудовий, він має 8 циліндрів і об"єм в 5,0 л.

Але зовнішній вигляд InfinitiFX50 викликає дуже багато суперечок. Причому, в основному претензії стосуються передньої частини з безглуздими ґратами радіатора. Хоча, напевно, скоро до дизайну InfinitiFX50 всі звикнуть, і автомобіль вже не лякатиме.

На другому місці в списку головних потвор Женеви йде концепт від компанії Sbarro під назвою AssystemCityCar. У Sbarro хтось вирішив, що саме так повинні виглядати автомобілі майбутнього, які в 21 столітті повинні заполонити мегаполіси. SbarroAssystemCityCar має відразу п"ять коліс, причому вони розташовані дуже дивно - спереду одне, ззаду два і з боків ще два. Завдяки останньому рішенню автомобіль може розгортатися буквально на місці. Рішення вельми корисне, проте, дизайн моделі просто жахливий.

Але все таки не SbarroAssystemCityCar отримує звання найстрашнішого автомобіля автосалону в Женеві. Перше місце належить машині, яку побудували фахівці з компанії Mobile.de. Якщо дивитися спереду, то це звичайний VolkswagenVento. Але ззаду це вже стара BMW3-серії! За словами представників Mobile.de, вони побудували цей гібрид з двох абсолютно різних автомобілів для того, щоб зайвий раз сказати всім покупцям уживаних машин - будьте напоготові. Якщо можна зробити один автомобіль з Volkswagen і BMW, то створити один Mercedes-benz з двох розбитих машин можна взагалі без проблем, повідомляє auto.mail.ru.

Зараз ви читаєте новину «Головні потвори автосалону у Женеві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути