четвер, 29 січня 2009 16:51

Головна версія смерті судді, тіло якого знайшли під Києвом, самоспалення

Судмедексперти встановили, що обвуглене тіло людини, знайдене під Києвом в автомобілі, належало судді Вищого господарського суду України Михайлюку.

Про це сьогодні на прес-конференції в Ізмаїлі журналістам повідомив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

"Так, тіло встановлено, безумовно. Зараз відбувається експертиза, яка повинна встановити, чи могло бути зовнішнє проникнення в салон автомобіля, адже замки (дверей) закриті, вікна закриті, загиблий пристебнутий ременем", - сказав Ю.Луценко..

Щодо версій події, міністр зазначив, що, "природно, головна версія – самоспалення".

За словами Ю.Луценка, "є одна обставина: відеокамери на автозаправці зафіксували, що після заправки (автомобіля) суддя заправив невелику каністру бензином і поставив до себе в салон. Відразу після цього повернув у ліс, де сталося те, що сталося. Експертиза зараз встановлює технічні подробиці, які дуже схожі на самоспалення".

Водночас Ю. Луценко додав, що не слід забігати вперед у висновках, остаточного результату експертизи можна буде очікувати не раніше, ніж через місяць-півтора.

"Але на мій погляд, деталь, що він поставив каністру в салон автомобіля, заїхав у перший же поворот у ліс (після заправки), підштовхує на таку думку", - сказав Ю.Луценко.

Він поінформував, що є свідок, який перебував недалеко від місця події й "чув звук, який схожий не на постріл, а на мікровибух".

Як повідомлялося, 21 січня Дарницьке районне управління міліції Києва порушило кримінальну справу за фактом вбивства людини, обгоріле тіло якої було знайдено напередодні поблизу смт Підліски в автомобілі, що належить одному з суддів Вищого господарського суду України.

23 січня заступник генпрокурора Віктор Кудрявцев припустив, що обгоріле тіло людини, знайдене під Києвом в автомобілі, власником якого є один із суддів Вищого господарського суду України, належить саме цьому судді, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Головна версія смерті судді, тіло якого знайшли під Києвом, самоспалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути