Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 09:49

Голлівуд заробив рекордну суму за уїкенд

Голлівуд заробив рекордну суму за уїкенд
"Темний лицар", новий фільм, про Бетмана зібрав в прем"єрний уїкенд більше 155 мільйонів доларів, побивши, таким чином, рекорд третьої частини "Людини-павука", що заробила в перші вихідні трохи більше 151 мільйона, повідомляє AP в неділю.

"Ми припускали, що наш фільм буде успішним, але ніяк не чекали, що настільки. За нашими оцінками, до кінця наступного тижня "Темний лицар" збере більше двохсот мільйонів доларів", - прокоментував такі результати Ден Феллман (DanFellman), глава відділу розповсюдження кінокомпанії WarnerBros., що випустила новинку.

Крім того, як уточнив Феллман, збори "Темного лицаря" в день прем"єри в п"ятницю склали 67,85 мільйона доларів, що майже на півтора мільйони перевищило опубліковані раніше результати зборів в прем"єрний день. Нагадаємо, в суботу повідомлялося, що в перший день показу "Темний лицар" зібрав 66,4 мільйона доларів.

Тим часом, за даними дослідницької компанії Media By Numbers, минулий уїкенд став найприбутковішим в історії Голлівуду: за три вихідних дні прокату кінокомпанії заробили в цілому 253 мільйони доларів. Попередній рекорд, датований 7 липня 2006 року, складав 218,4 мільйона.

Режисером нової частини кіноепопеї про Бетмана з бюджетом в 185 мільйонів доларів став Крістофер Нолан, який раніше зняв фільм "Бетман. Початок", що вийшов в прокат в 2005 році. Головну роль, як і в попередній картині, виконав Крістіан Бейл, а роль лиходія і антипода Бетмана Джокера зіграв австралієць Хіт Леджер, що загинув у січні 2008 року. На думку деяких експертів, цілком імовірно, що покійний Леджер буде посмертно удостоєний "Оскара", повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Голлівуд заробив рекордну суму за уїкенд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути