Ексклюзиви
вівторок, 01 травня 2007 14:20

Глиняний труп Періс Хілтон відучить підлітків пити за кермом (ФОТО)
6

Одна з художніх галерей в Нью-Йорку представила незвичайний експонат, який відучить молодь сідати за кермо у п"яному стані, – труп Періс Хилтон.

Соціальна реклама у галереї Capla Kesting Fine Art, покликана звернути увагу учнів на небезпеку водіння в нетверезому стані. Манекен є голим "трупом" скандальної світської левиці. Причому відвідувачі можуть виймати з нього нутрощі.
У знаменитої тусовщиці, зображеної лежачі на столі моргу, на голові діадема, а в руці вона відчайдушно стискає мобільний телефон. Над бездиханним тілом схилилася улюблена собачка Періс – чихуахуа Тінки, теж з діадемою.

"Нутрощі Періс, включаючи кишки і інші органи, можна виймати, щоб підлітки могли поглянути на жертву водіння у п"яному стані очима патологоанатома", - говорить директор галереї Девід Кестінг.
4 травня повинен відбудуться суд, де розглядатиметься питання про порушення Періс Хілтон режиму умовного терміну, який вона отримала за водіння у п"яному стані.

Обвинувачі упевнені, що Періс порушила режим, коли минулого місяця сіла за кермо з анулюваними правами. "Ми впевнені, що у нас є достатньо доказів того, що її права були анулювані і що вона про це знала", - заявив представник прокуратури Нік Веласкез. Якщо суд прийме сторону прокуратури, то Хілтон відправиться за грати на 90 днів, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Глиняний труп Періс Хілтон відучить підлітків пити за кермом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути