четвер, 04 вересня 2008 14:51

Главу Скотланд-Ярду можуть змістити з посади

Газета The Times в четвер написала, що верховного комісара поліції Лондона сера Іена Блера (sir Ian Blair) планується змістити з посади до кінця 2008 року. У Скотланд-Ярді, як повідомляє Reuters, цю інформацію спростували.

The Times пише, що міністри, чиновники і високопоставлені представники поліції нібито таємно обговорили детальний план звільнення Іена Блера. Перший пункт цього плану - письмове попередження Блера, що його контракт не буде продовжений після закінчення терміну дії в лютому 2010 року. Це попередження, за даними газети, має бути пред"явлено шефові поліції вже на цьому тижні.

Можливе звільнення Іена Блера журналісти пов"язують зі спробою влади перешкодити моральному розкладанню поліції перед лондонською Олімпіадою 2012 року. Цього літа Блера звинувачували в расовій дискримінації під час прийому на роботу та в укладенні контракту на надання консультаційних послуг поліції зі своїм близьким другом. Крім того, саме Блер очолював Скотланд-Ярд в 2005 році, коли поліцейські помилково убили в лондонському метро електрика, прийнявши його за терориста, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Главу Скотланд-Ярду можуть змістити з посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути