понеділок, 19 лютого 2007 14:42

Героїн в Київ переправляли поштою

Cпівробітники Управління Служби безпеки України у місті Києві в ході спецоперації викрили контрабандний канал постачання в Україну героїну.

Як повідомили у прес-службі СБУ, наркотики зловмисники відіслали у Київ міжнародною поштою. Розфасований у невеличкі пакетики жовто-білий порошок заховали в речах, які були в посилці.

Наразі у столиці затримали дев"ятнадцятирічну громадянку однієї з країн Північноамериканського континенту, яка приїхала відвідати родичів і вже у Києві, отримала бандероль з-за кордону, в якій містилася партія героїну.

За фактом порушили кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Крім того, з початку року столична міліція припинила протиправну діяльність чотирьох наркодилерів, які продавали кокаїн, героїн, амфетамін та "екстазі" в нічних розважальних закладах Києва. У затриманих "на гарячому" правопорушників вилучили понад сто п"ятдесят доз наркотиків, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Героїн в Київ переправляли поштою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути