четвер, 22 березня 2007 13:02

Геймери поринуть у світ Чорнобильської зони вже завтра

23 березня, в Україні відбудеться реліз комп"ютерної гри S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Тінь Чорнобиля). Це найбільш довгоочікувана гра для геймерів всього світу, розробка якої почалась у 2000 році. Реліз відбувся у США 20 березня цього року. Гру розробляла компанія GSC Gameworld, найвідомішим брендом якої є гра "Казаки". Видавцем є компанія THQ, яка нещодавно видала "Titan Quest" та "Supreme Commander". Реалізацією на території країн СНД займатиметься компанія "1С:Мультимедіа" ("Магия Крови", "The Elder Scrolls IV: Knights of the Nine").

Новітні технології на базі DirectX9 дозволили розробникам створити величезний реалістичний світ Чорнобильської зони. Всі будівлі та райони зробили на основі реальної фото- та відеозйомки тридцятикілометрової Чорнобильської зони відчуження. Основною інновацією гри є новий графічний двигун, який розробили спеціально під проект S.T.A.L.K.E.R.

За жанром Shadow of Chernobyl це survival FPS. Сценарій гри написали на основі роману братів Стругацьких "Пікнік на узбіччі". Гравець зустрінеться з іншими сталкерами, зіткнеться з ворожою природою та мутантами, а також ризикне пройти між аномаліями Зони.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Геймери поринуть у світ Чорнобильської зони вже завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути