середа, 05 листопада 2008 10:08

Газета "Telegraph" пояснила програш Маккейна

Газета "Telegraph" пояснила програш Маккейна

Конкурентами сенатора Маккейна у цій виборчій кампанії були двоє - сенатор Барак Обама та Президент Джорж Буш. Для республіканця боротьба проходила, як говорять політикани , в умовах "суворого клімату": непопулярна війна, непопулярний президент з його ж республіканської партії, напружений стан економіки, доки ринок акцій взагалі не обрушився в середині вересня.

Проте кандидат зі своїми радниками самі погіршили ситуацію. З середини літа жодної чіткої позиції у промовах республіканця визначено не було. Маккейн був частково двопартійний, частково борець за інтереси нації, частково карою Вашингтону.

Щодо економічних питань сенатор Аризони сам зізнався, що є недостатньо компетентним. 5 вересня, коли почалися перші проблеми на нью-йоркській фондовій біржі, він все ще наполягав на тому, що "економіка здорова". За декілька ж годин менеджери його виборчої кампанії випустили рекламу, в якій говорилося, що Маккейн є найкращою людиною для боротьби з "економічною кризою". А декілька годин опісля вийшла і реклама Барака Обами, що висміювала Маккейнівську необачність.

Коли ж сантехнік Джо (Джо Верзелбачер) зачепив Обаму щодо його планів збільшити податки для тих, хто заробляє більше $250,000, і демократ відповів, що було б добре зробити розподіл багатств, Маккейн не міг не вхопитися за таку нагоду.

Останні тижні виборчої кампанії республіканець часто згадував американського водопровідника, як символ американських амбіцій.

Незважаючи на всі недоліки в історії Верзелбачера - це був діючий аргумент, який мав допомогти Маккейну завадити перемозі Обами. Проте цього було недостатньо, та й запізно, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Газета "Telegraph" пояснила програш Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути