Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2007 18:05

Газета "Московские новости" припиняє свій вихід

Власники газети "Московские новости" припиняють її випуск. Як повідомляє сайт "Избранное", про це заявив її головний редактор Віталій Третьяков. За його словами, акціонери Видавничого будинку ухвалили таке рішення нібито через економічний стан газети, яка не окупається. Сайт "Избранное", керівництво якого раніше працювало в "Московских новостях", відзначає, що ця газета ніколи не була прибутковим проектом.

Заступник головного редактора Олексій Тітов пояснив в інтерв"ю "Эхо Москвы", що "Московские новости" припиняє своє існування в нинішньому форматі, але йдеться про перезапуск газети у форматі міського тижневика".

Питання журналістів про власну долю у зв"язку з цим рішенням залишилися без відповіді.

Раніше з"являлися повідомлення про продаж газети українському медіа-магнатові Вадиму Рабіновічу, хоча офіційно цю інформацію ніхто поки не підтверджує. Не виключено, що наміри Рабіновіча змінилися.

Також недавно з"явилися чутки про відставку Третьякова, хоча пізніше вони були спростовані. "Московские новости" - суспільно-політичний тижневик, який видається з 1930 року на англійському, а з 1980 року - російською мовою. Тираж видання складає близько 50 тисяч екземплярів. У холдинг "Объединенные медиа" крім МН входять радіостанції Business FM і "Кіно FM", газети The Moscow News, France Soir, "Бизнес", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Газета "Московские новости" припиняє свій вихід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути