вівторок, 24 липня 2007 14:18

Гарі Поттер перетворився з віртуального мільйонера в реального

Кінозірці Денієлу Редкліффу виповнилося 18 років. В день свого народження він отримав доступ до 20 мільйонів фунтів стерлінгів і перетворився на справжнісінького мільйонера.

"Я знаю, що знаходжуся в неймовірно вигідному положенні. Але я не маю наміру ставати одним з тих людей, які ні з того, ні з сього купують величезну колекцію спортивних автомобілів", - сказав Редкліфф. "Я люблю купувати речі, які коштують близько 10 фунтів стерлінгів, - книжки, компакт-диски і DVD", - поділився актор.

Денієл Редкліфф прославився в 11 років - саме тоді він зіграв в першому фільмі по роману Джоан Роулінг "Гарі Поттер і філософський камінь". Проте його кар"єра в кіно почалася раніше - він зіграв Девіда Копперфільда у фільмі за романом Чарльза Діккенса і знімався разом з Джеймі Лі Кертіс у фільмі "Кравець з Панами".

Нещодавно відбувся дебют Редкліффа на театральних підмостках. Актор зіграв головну роль в новій версії скандальної постановки п"єси "Кінь" відомого британського драматурга Пітера Шаффера. Багато хто сумнівався в тому, що підліткові буде під силу "перерости" своє звичне амплуа і справитися з складною драматичною роллю, яка вимагає психологічної стійкості і певної сміливості, повідомляє електронна газета Dni.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Гарі Поттер перетворився з віртуального мільйонера в реального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути